MINDSET MORNINGS

Gratis morgonträffar för kvinnor

Vill du förändra något i ditt liv?  

Kanske starta eget, ändra din livsstil eller etablera nya vanor, bli av med saker som drar din energi, hitta en lösning på ett problem eller något annat? 

Då är “Mindset mornings” för dig! 

“Mindset mornings” är en gratis tjänst för kvinnor som vill utveckla sin potential och skapa ett liv på egna villkor.  

Mindset mornings” är en kostnadsfri workshop som jag håller i varje tisdag morgon kl.6.00-6.45 via Zoom. Totalt blir det 10 träffar, med start den 8:e oktober 2024. 

midlife shine

Varför så tidigt på morgonen?

För att de flesta av oss har upptagna dagar, fyllda med möten och diverse åtaganden då vi prioriterar annat och andra. Tidigt på morgonen, medan resten av familjen sover, är oftast den enda tiden vi kan fokusera på oss själva.  

Låt “Mindset mornings” bli ett komplement till din morgonrutin, en bra start på dagen och veckan. Ta en stund för dig själv och få en boost av energi, pepp, nya kunskaper och insikter.  

Min förhoppning är att “Mindset mornings” ska ge dig inspiration och nya idéer om hur att gå vidare och uppnå dina mål.  

Och sist men inte minst, “Mindset mornings” är designat att skapa en känsla av gemenskap. Det gör under att se och känna att du inte är ensam, att det finns andra som grubblar på och kämpar med liknande frågor och utmaningar.  

Du kan boka din plats för nästa “Mindset morning” genom att fylla i kontaktformuläret här https://midlifeshine.se/contact/ . Jag skickar Zoom inbjudan till dig via email. 

Midlife shine

Vad handlar "Mindset mornings" om?

Mindset – är ditt sätt att se på dig själv och världen omkring. Ditt mindset påverkar hur du bemöter svårigheter och antar utmaningar, vad du vågar och vilken plats du tar, hur du uppför dig och huruvida du kan stå upp för dig själv, hur du hanterar misslyckande och uppnår framgångar.  

Ditt mindset påverkar hela ditt liv. 

“Mindset mornings” avser att skapa ett skift i ditt mindset så att du kan uppnå och överstiga din potential och leva ett liv fyllt av äventyr, glädje, hälsa och mening. På dina villkor och utan utbrändhet. 

Se en video nedan för att ta reda på mer

pexels-photo-266617-266617.jpg

"Mindset mornings" program höst 2024

Följande frågor ska diskuteras på “Mindset mornings” under hösten 2024: 

  • 8/10 Fixed vs growth mindset och hur att växla från det ena till det andra 
  • 15/10 Komfortzon – varför och hur att lämna den emellanåt? 
  • 22/10 Hur att hantera rädsla? (rädsla för misslyckande, förändring, andras åsikter, osv) 
  • 29/10 Drömmar vs mål. Små steg och mikrovanor. 
  • 5/11 Hur att hantera oro över resultatet. Duktig flicka syndrom. 
  • 12/11 Så hanterar du ett misslyckande eller en motgång 
  • 19/11 Fyra varför, eller hur att behålla din motivation  
  • 26/11 Succé spiraler och andra tricks att fortsätta framåt 
  • 3/12 Den inre kritikern och hur att hantera henne 
  • 10/12 Recept för framgång 

Varje enskilt möte belyser ett ämne eller en fråga från början till slut. Därför är det ok om du kan vara med enbart på något enstaka möte. Däremot har du en möjlighet, delta gärna i samtliga träffar, då alla termins workshops tillsammans bygger en helhet. 

Midlife Shine

"Mindset mornings" upplägg

Under hösten 2024 ska vi träffas 10 gånger med start den 8:e oktober och slut den 10:e december. Alltid tisdagar och alltid samma tid kl.6.00-6.45. 

Upplägg: 

  • Incheckning
  • Veckans tema
  • Individuell övning
  • Gemensam diskussion
  • Sammanfattning
  • Veckans uppdrag
  • Utcheckning
  • 5-15 min för individuell reflektion
pexels-photo-1090745-1090745.jpg

Hur att delta i "Mindset mornings"?

Alla träffar tar plats på Zoom.  

Du kan boka din plats för nästa “Mindset morning” genom att fylla i kontaktformuläret här https://midlifeshine.se/contact/ . Jag skickar Zoom inbjudan till dig via email. 

 Jag ber dig att inte dela Zoom länken med andra. Har du kompisar som kan vara intresserade av “Mindset mornings”, hänvisa dem gärna till mig för registrering, så får de en egen länk. Detta är för att antal platser är begränsat. Tack för att du respekterar detta. 

Kom som du är. Oborstat, i pyjamas, med en kopp kaffe i handen. Jag vet att det är precis så jag ska se ut för det mesta. Så ser verkligheten ut på en tidig tisdag morgon mitt-i-livet och det är inget att skämmas över. 

Jag vill att våra tisdagsmorgnar ska vara en säker plats där du kan känna dig trygg.   

Ha kameran på eller av – vilket som funkar för dig just den morgonen. Vill du delta aktivt, är du välkommen att introducera dig i chatten och skriva kommentarer. Vill du ta det lugnt och hålla låg profil, är det helt ok också.  

“Mindset mornings” är för dig. Så gör det som känns bäst för dig. 

gd514786b7f66e585ffc1fe8fb106246eabb348077b3503064cb74de5acc95a45e3135830b61511a66d9594f8bd8916c61915f9738ce6a270b8034eef4d67995c_1280-3124098.jpg

Vem är jag och varför erbjuder jag "Mindset mornings”?

Mitt namn är Yulia Blomstedt.  Jag är livscoach och samtalsterapeut med 15+ år av forskningserfarenhet inom folkhälsa. Du hittar information om mitt arbetssätt och coaching filosofi här.

Jag är också en friluftsentusiast och amatöräventyrare som spenderar fritid på att bestiga berg, vandra, dyka, paddla och hjälpa andra att upptäcka naturen. Kolla min Instagram profil @avenflykter 

Varför skapade jag “Mindset mornings”? 

Som coach ser jag hur otroligt många kvinnor är för hårda mot sig själv och plågas dagligen av självkritiska tankar. De bär på tok för mycket på sina axlar och blir utbrända. Jag träffar många som är vilse och är osäkra på vad de vill. Ännu fler som har kört fast i livet och vet inte hur att komma loss. Jag vet att många undrar: är det allt? Finns det inget mer till livet och till mig? Och så många som vill gärna förändra något men vet inte hur. 

Känner du igen dig i något av ovanstående?  

Jag har skapat “Mindset mornings” för dig som gör det. 

Jag vill hjälpa dig att förstå att DU KAN mycket mer än du tror, och ge dig verktyg för att både: 

  • Bli av med begränsande självföreställningar och annat som håller dig tillbaka, samt 
  • Utveckla en strategi för att uppnå dina drömmar och mål. 

Jag hoppas att “Mindset mornings” ska inspirera dig och skifta ditt mindset – ditt sätt att se på dig själv och världen omkring. Så att du kan skapa ett liv fyllt av äventyr, hälsa, glädje och mening. På dina villkor och utan utbrändhet. 

sky, freedom, happiness