midlife shine

Receptsamling

Jag har börjat med autoimmun kost (AIP) i januari 2021 (läs varför här). Det blev en ordentlig omställning för mig som har aldrig riktigt lagat mat förr. Jag fick lära mig allt från grunden, från var att köpa ingredienser till hur att använda köksredskap. Jag skaffade matlagningsböcker, surfade online och modifierade gamla klassiker för att hitta recept som passade både mig och resten av familjen (här hittar du tips om din familj äter annan kost).

Denna sida en ett arkiv av mina favoritrecept (AIP, paleo, Wahls, GAPS). Har du just börjat med autoimmun kost så hoppas jag att min receptsamling underlättar för dig. Arkivet uppdateras regelbundet.

Behöver du tips för att hjälpa dig på traven, kolla inlägg Så förbereder du dig för AIP Paleo och Tips för en nybörjare eller läs en personlig berättelse om min pågående AIP resa här.

Numera är jag en certifierad AIP coach och erbjuder individuella konsultationer och coaching. Läs om hur jag arbetar här och boka en konsultation här.

Har du funderingar kring autoimmun kost, vill dela recepttips eller behöver prata av dig, skriv gärna i Forumet. Det är inte lätt att ändra en livsstil. Låt oss hjälpa varandra.