About

Midlife SHINE Yulia

Hej och välkommen!

Jag som startade och underhåller Midlife SHINE heter Yulia. 

Min dröm för Midlife Shine är att det blir en säker plats för tjejer mitt-i-livet, där de kan lätta på trycket, få stöd, tips och en virtuell varm kram när det behövs. Jag vill att Midlife Shine blir en plats där du kan lära dig olika verktyg som kan hjälpa dig att göra medelålder till dina bästa år. Och där du kan prata av dig eller få coaching för att ta dig till nästa etapp av ditt liv och skapa en tillvaro fyllt av äventyr, hälsa, glädje och mening.

Stanna så länge som du vill och bidra gärna med dina tankar och erfarenheter på forum, i kommentarer eller skriv direkt till mig.

Välkommen till Midlife SHINE gänget!

vem är jag?

Jag är 40+, med två små barn, make, jobb och allt annat som mitt-i-livet innebär. Jag är docent i epidemiologi med karriär inom forskning, undervisning och ledning. Jag är socionom i grunden och är en certifierad samtalsterapeut och AIP coach.  Jag är nyfiken på självutveckling, självledarskap och coaching. 

Random facts:
– blir glad av allt gult
– kan inte dansa, men gör det ofta och gärna i köket med våra barn
– älskar att se hur människor inspireras och utvecklas
– har ryska som modersmål
– är optimist som vägrar se hinder och tror att man kan uppnå vad som helst

vad är syfte med denna hemsida?

Jag startade Midlife SHINE för att hjälpa mig själv att gå genom mitt-i-livet fasen, strukturera mina tankar, erfarenheter och kunskaper. Under resans gång träffade jag så många andra kvinnor som befann sig mitt-i-livet och kämpade med sitt. Genom att dela med oss av våra erfarenheter, tips och värme med varandra, blev vi allt starkare, hittade nya lösningar och sätt att hantera våra utmaningar. Och det är det jag hoppas Midlife SHINE kan göra för dig: bli en säker plats att lätta på trycket, träffa andra tjejer i samma situation, få och ge användbara tips, stöd och värme

hur kan du bidra till Shine community?