I love Lucy – don’t you?

En liten gif från I Love Lucy för att ge dig ett leende och lite inspiration.

Visste du att Lucille Ball som spelar Lucy var 40 när hon skapade och började medverka i denna serie? Yes, hon var mitt-i-livet.

Serien blev en megahit, filmades i 6 år, fick flera uppföljare, och blev grunden till television sitcom genre. För att möjliggöra denna serie skapade Lucille en egen filmstudio, som både gav henne möjlighet att påverka seriens innehåll och gjorde henne till en miljonär på köpet. För sin porträtt av Lucy som bröt flera stereotyper om kvinnor, fick hon två Emmys.  Hennes Lucy var en kvinna som en tittare har aldrig sett förr, men blev omedelbar förälskad i – feminin och vacker, men samtidigt rolig, självständig, kapabel, finurlig, företagsam, osv. Efter denna roll, fortsatt Lucille som chef för sin filmstudio och producerade megahits som Star Treck och Mission Impossible. Du kan läsa mer om hur hon påverkade filmindustrin och världen här

Får jag upprepa: allt detta åstadkom Lucille Ball efter att hon blev 40 år gammal.
Som vi sade tidigare, det är en enorm kraft att komma in i mitt-i-livet fasen. Man blir sig själv, man vågar ta plats och bara köra. Med leende på läpparna och glimten i ögat..

Låt oss inspireras av detta idag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *