Midlife SHINE

Går solen upp eller ner?

Titta på vår logo. Du ser en kvinna som tittar mot horisonten, men går solen upp eller ner? Vad tycker du?

Ditt svar blir säkert påverkat av hur du känner dig för tillfälle och hur du ser på att vara mitt-i-livet. Men vad du än ser, finns det inga fel.

Ser du en soluppgång, en symbol för nya möjligheter som öppnas upp när du kommer in i en lite mognare ålder? Många kvinnor berättar att de har blivit sig själv enbart efter 40 års ålder, då de har blivit säkrare och mindre beroende av andras åsikter. Det kanske representerar nya äventyr du ska våga ge dig ut på eller nya intresse du ska utveckla? Ett nytt kapitel i ditt liv då du får uppfinna dig på nytt, bli bättre på att ta vara på livet, att ta hand om dig själv, på att vara dig?

Eller ser du en solnedgång? Symboliserar den ett kapitel av ditt liv som avslutas? Det är sant. Du är inte längre 20, och du är inte längre som du var en gång i tiden. Och det kan vara sorgligt. Men titta på bilden igen. Ser du vilka ljusa och vackra färger det är? Kasta lika ljus och uppskattande blick på ditt förflutna, på den som du har varit förr. Tacka den tiden och det livskapitlet för allt det goda det innehållit och släpp det fri med tacksamhet, kärlek och värme. För vet du vad som kommer efter att solen gått ner? En ny dag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *