rain, drops, drip

Måndags inspiration: Vilken inställning väljer du?

Seth Godin säger att vår inställning till livet är avgörande för vad vi ska åstadkomma och hur lyckliga vi ska vara.

”Jag har semester, MEN det regnar” – en sådan inställning begränsar dig, gör så att du känner att din semester är förstörd, du blir nedstämd och oförmögen att göra något för att det regnar.

”Jag har semester, OCH det regnar” – en sådan inställning gör att du passar på och går en kurs, lär dig något, åstadkommer något just för att det regnar. ”Jag har semester, och det regnar, och jag har äntligen möjlighet att läsa den boken som jag har längtad efter, eller spendera mer tid med min partner, osv.”

Vilken inställning väljer du idag?

Hela intervjun med Seth Godin kan du hitta i School of Greatness podcast här

rainbow, cloud, evening sun

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *