midlife shine

AIP Paleo dag 14: jag provar äta lever

Färsk bär till frukost igen. Mums!

Till lunch, åt jag lever helt frivilligt… Ok inte mycket. Men med tanke på att jag har alltid projektilspytt av lever, är detta ett enormt stort steg.

Jag gjorde en härlig gryta på baconfett med följande:

  • 3 vitlöksklyftor, pressade
  • 100 gr köttfärs
  • 100 gr lever
  • 1 rödbeta
  • ½ sötpotatis
  • En halvpåse grönkål
  • En nypa havssalt
  • Juice från 1/2 citron.

Underbara färger och smaken var helt ok.

midlife shine

AIP grundare Dr. Sarah Ballantyne säger att man måste integrera organkött i måltider så mycket som det går, och att ”gömma” det i måltider är det enklaste sättet.

midlife shine
Åh gud, vad äckligt… men oj så nyttigt!

Middag bestod av rester, AIP Paleo för hela familjen. Så nyttiga håller vi på att bli 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.