Midlife shine

AIP Paleo Dag 2

Imorse mådde jag bättre och kunde göra yoga nästan utan bekymmer. Så det var nog fastan som gjorde mig svag.

Till frukost och lunch var det rester av gårdagens gryta med koriander och blåbär efteråt. Jag vet, lite tråkigt men jag var sugen på den grytan. Söt, snäll mot magen och mättande.

Till middag var det Glazed baby back ribs från Thriving on Paleo, dvs glaserade revben som kommer från denna bok.

Som sidorätt, blev det en plocktallrik med olika grönsaker och ris (ris får jag inte äta dock, och inte tomater och ärtor som ligger på tallriken nedan heller). Barnen tyckte inte om maten tyvärr. Att se ben var lite avtändande för dem… Maken och jag älskade maten, dock får det bli mindre kokossocker i glasyren nästa gång (var är det med amerikanska recept och socker?)

Inte många färger på tallriken idag. Får arbeta på det framöver. Mumsigt var det i alla fall

Jag hoppades att unna mig lite kombucha på kvällen, men det visade sig att jag köpte fel sorts, dvs den som har extra socker och mjölksyrebakterier tillagda, vilket är inte AIP-godkänt… Jag får väl lägga i en ny beställning eller göra en egen kombucha, vilket skrämmer mig av någon anledning.

Enligt AIP ska man också se till att träna, sova gott, vara ute i naturen och ta hand om sig så bra som möjligt. Vi har varit helt insnöade i några dagar, så det blev ingen promenad trots skinande sol för mig idag. Men jag tänker lägga mig tidigt ikväll. Det är något, eller hur?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *