midlife shine

AIP Paleo Dag 9: akuten

Igår sent på kvällen fick jag tyvärr fara till akuten med Lillan med misstänkt blindtarmsinflammation. Det bekräftades inte, men vi fick stanna på sjukhuset och göra massvis med prov fram till eftermiddag idag. Nu är vi hemma och allt är bra, vilket jag är extremt tacksam för.

Föräldrar får inte mat på barnavdelningen, så maken hämtade frysta rester av en supergod Marockansk kyckling (AIP Dag 6) till mig och jag fick en hälsosam och god lunch, när Lillan slutligen fick äta sitt (hon fick fasta sedan igår natt).

Hemma orkade vi inte så mycket, utan slappade mest. Till middag blev det morotssoppa med bacon (barn fick också härdbrödsmackor). Jag har lagat och fryst den på förhand, så det var bara att värma upp. Supergott var det och Lillan åt två portioner med god aptit.

midlife shine
morotssoppa med bacon från denna bok
midlife shine
Bacon steker jag, sedan torkar av fettet på kökspapper och klipper med sax rakt in i soppan

Nu är det dags för bad och tidig sänggång för samtliga, vilket behövs efter en stressig dag på sjukhuset. Innan jag slutar vill jag bara tacka personal på akuten och Barn 2 i Umeå. Alla är så snälla och gulliga med barn, särskilt de underbara sköterskorna. TACK!

Ingen tack till parkeringsvakt som gav mig parkeringsböter (650 kr) för att jag lämnade bilen på akutens parkering (och anmälde i receptionen). Vet inte om hen tyckte att jag borde har lämnat gråtande barn ensam på sjukhuset för att parkera om mitt på natten?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *