textures, background, fresh

AIP Paleo återintroduktion: Plötslig vrede av … ärtor… WTF?!

Ok, det här med återintroduktion verkar vara fullständigt omöjligt för mig.

Jag äter fortfarande nästan uteslutande AIP Paleo/autoimmunt kost. Efter nästan 4 månader på AIP har jag lyckats återintroducera enbart ghee. Resten funkar inte alls. Antingen får jag utslag, smärtor i leder eller något annat oväntat symtom.

Igår testade jag att återintroducera ärtor. Jag åt 5 stycken. Femton minuter efter blev jag överväldigad av plötslig ilska, som var så kraftig att jag började småskaka. Och hela kvällen var jag på en fruktansvärt dålig humör, pendlande mellan att vara arg eller ledsen. WTF?! Hur kan 5 ärtor framkalla en sådan reaktion?!

Alltså, jag vet att våra tarmar och hjärnan är sammankopplade och kommunicerar ständigt (se detta inlägg), men kom igen, 5 ärtor?!

Vad näst? Grinig av bönor, deprimerad av ost, pilsk av jordnötter?

Prinsessan på Ärten ett by Klassiska Sagor för Barn on Amazon Music -  Amazon.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *